Ta kontrollen, vær kreativ og overraske din kjære! Hva med et klippekort på sex?

Inneholder annonselenker

Valentines-Day-Pictures-2

Det er snart valentinesday (14 feb) og jeg mener denne dagen burde brukes til å verdsette kjærligheten du har med din partner. Ofte i forhold så glemmer man hverandre og det er bare trist synes jeg. Vi må slutte å ta hverandre for gitt!

I et forhold kan man ofte ta hverandre for gitt når man har vært sammen i en lang periode, derfor er valentinesday den dagen du burde gjøre noe ekstra for din kjære. Det trenger ikke være kjempe stort, men er det noe de fleste kvinner elsker så er det de små overraskelsene.

Som mann ville jeg gått inn i kleskapet til din kjære, funnet ut hva hun bruker i størrelse på undertøy og dratt på en kjapp shopping i byen hvor du bor. Spør damen/mannen som jobber der om hva som er nytt i undertøyavdelingen, men tenk litt på hva du like å se kjæresten din i, det er tross alt du som skal se dette på, he he. Alle skal få!

Synes du dette er litt flaut? Det er faktisk mange menn som gjør det, da har jeg laget en liste her som dere kan shoppe rett fra nettet. Da får du dette levert på døren og du pakker det fint inn, legger pakken på soverommet og get ready for a fun night to remember!

FotorCreated

1 her. 2 her. 3 her. 4 her. 5 her. 6 her. 7 her. 8 her.

Undertøy er alltid en hit enten om det er du som skal få se din kjære med dette på, eller om det er hun som skal ha det på seg. Kvinner elsker undertøy og sko.

Til mannen ville jeg gått for mat som biff med fløtegratinerte poteter, en god vin, kanskje den fra Gentlemans collection, den er veldig god, eller en sekspakkning med øl. Eller ville jeg vært litt kreativ! Du lager en frikort, kortet inneholder pass til sex. Joda, dette er helt supert!

Du pakker inn kortet og leverer det til han under middagen, der står det fripass hvor det er laget seks klipp, den inkludere også massage og en blowjob når han selv ønsker det! Why not?

Det er opp til dere begge å ta vare på forholdet deres, det beste med et forhold er at dere har lov å være leken, kreativ. Husk å legge fra dere både mobiltelefoner, sosiale medier og bare slå av alt rundt dere. Dette kan være dagen hvor dere begge starter på noe nytt. Et forhold må jobbes med for at det skal vare. Det er ikke bare en dans på roser.

Det beste vi alle mennekser vet er det uvitende, hvorfor ikke overraske din kjære med noe spennende en gang ibland? Send henne gjerne blomster på en fredag etter jobb, hun er sliten og trenger oppmuntring etter en lang uke med både jobb, barn og trening. Er du gift eller sammen med en dame som har full kontroll på alt, vet du hva hun trenger da? Hun trenger en mann som tar over kontrollen på hjemmefronten, kast henne gjerne opp mot veggen og få henne til å miste kontrollen litt. Kontroll-freaks trenger å miste kontrollen de også )

Husk: It takes two to tango!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *