Norges dårligste skiløper!

Først og fremst godt nyttår til dere alle sammen og må bare få sagt det en siste gang i 2015. I freaking love ya all ♥ Takk for at dere følger bloggerten min.

Denne julen begynte reisen min 14 desember, første stopp var Los Angeles i 12 dager så – kristiansand i noen timer for å feire at jeg har fått enda flere rynker i trynet mitt ( hipp, hipp) og videre til Vennesla i et par dager for å klemme og kysse litt på familien.

I går kom jeg opp på hytta til kompisene mine på Brokke for å feire nyttårsaften. Desverre så er wi-fi ikke inkludert i fjell-pakken, men det er litt godt å ha fokus på det som skjer rundt også av og til, det er ikke ofte det skjer.

Dagen startet med at alle skulle på skitur og dette måtte de dra meg med på! Jeg har ikke stått på ski siden jeg var 10 år gammel, da tok jeg heisen opp bakken og fikk haiket med en bil ned igjen. Ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er helt sikkert Norges dårligste person på ski og er hvertfall ikke født med ski på beina. Mine bein er født til løping og styrketrening. Det gikk faktisk veldig bra i dag da, bare to fall og ingen haiking. Mistet staven to ganger og hansken falt av en gang. Dette kan jo bare gå en vei folkens!

BeFunky Collage

2016 er noen timer unna og mitt nyttårsforsett er ordet (JA) Jeg skal si ja til alt som kommer min vei, livet er virkelig for kort til å tenke, nei det kan jeg ikke, eller nei det tør jeg ikke. Jeg gleder meg til å vise dere mitt 2016 og at takk for at jeg for ta en del i deres 2016 via Snapchat. Jeg elsker når dere sender meg Snaps. 2016, lets do this, YES!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Liv Hedemand

  nei du haiket ikke, du og jeg ga fra oss stavene og skiene til en ukjent mann,også gikk vi ned bakken.. kjempefin tur hadde vi der,he he ..mamma glemmer ikke det nei.. takk for året som er gått vennen min og et riktig godt nyttår til dere alle på hytta… klem mamma

 2. Du kledde iallefall å ha ski på beina…hehe…Om det er en liten trøst,så sa de jeg så ut som Bambi på isen…enten det var skjøyter eller ski jeg skulle teste for noen år siden.Men å danse på rulleskjøyte,DET var tingen for meg…eh…på 80 tallet 🙂
  Det viktigste er at du koste deg,og det så det ut som du gjorde!
  Med både Jul,Bursdag og Nyttår overstått,så blir det spennende å se hva 2016 har å by på for deg.Og oss som følger deg..Lykke til og et Riktig God Nytt År…..Ikkje saaaant…:-)

  1. Espen Hilton

   Elsker 80 tallet ass 😀

   Gleder meg til å se hva som skjer hos dere også. Hipp hipp for 2016 ISSSSJE SAAAAAANT! JAPP!

 3. Kjersti

  Espen du Espen. … ein må jo barra elska deg. Du gir av deg sjøl. Å ikkje minst så gir du oss «skientusiastar» ett ansikt. (Ett riktig fint ett)
  Stå på du. Du ekta goe fine du issssje sant
  Klemmings

  1. Espen Hilton

   HA HA HA. Sånn er det, jeg kan virkelig ikke gå på ski!!
   ISSSJE SAAANT.

   Takker og bukker 😀