Jeg må først bare beklage til resten av verden for The Kardashians.


Hei dere og god lørdag.

Gårsdagens Nobelkonsert var helt magisk, fylt med fantastisk musikk og en programleder som er så ekte og morsom at du blir sittende to timer konstant i stolen din uten å springe på toalettet. Dette er virkelig en kveld alle burde få med seg om dere er i Oslo i desember neste år.

Noen ganger holdt Marius og jeg på å le oss ihjel av kommentarene fra Jay Leno. – Det er en stor ære for meg å være her i kveld. Jeg må først bare beklage til resten av verden for The Kardashians. Og er det feil av meg å legge til Donald Trump her også? Ha ha. 

PC110909

Artistene som spilte kjenner vi godt til, Kygo og Aha, men hvor fantastisk var ikke 19 år gamle Aurora? Hun har virkelig blitt en favoritt på min spille-liste. Sangen hennes «Runaway» spilles om og om igjen i dag.

PC110899

Det er veldig mange som klagte på Morten Harket, «Han burdet tatt på seg en finskjorte når han er på en slik konsert, «Få den sure mannen av scenen» osv…

Jeg elsker at Morten Harket er Morten Harket.

Morten er den samme artisten han var da de toppet hitlistene med Aha i min ungdom. Han har forsatt på seg lærreimen på håndleddet, er like rynkefri som alltid, synger forsatt som en gud, og kler seg som en rockestjerne. Dette er Morten, og slik skal Morten Harket være. I love it! Aldri ta på deg en finskjorte Morten!

PC110892

I år var det den tunisiske dialogkvartetten som har mottatt prisen, helt fantastisk og virkelig en verdig vinner.

Kvartetten består av fagbevegelsen UGTT, arbeidsgiverorganisasjonen UTICA, menneskerettsorganisasjonen LTDH og den nasjonale advokatforeningen Ordre National des Avocats de Tunisie.

PC110890PC110880

Det er litt som Jay Leno sier, vi snakker mer om krig enn vi snakker om peace, det må vi få gjort noe med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC110862

Tusen takk for billettene Mike, min tidligere produsent. (Sponset)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *