Musikken som får kotelettene av kroppen din.

IMG_5996

God morgen dere, håper dere er klar for litt søndagstrening.

Listen min er oppdatert med masse deilig ny musikk til treningen min og det vil jeg jo selvsagt dele med dere. Går du inn på linken min her, så får dere oppdatering hver uke med mye spennende treningsmusikk og annent snadder til ørene deres. Listen min heter Music 1.

Denne uken er det Sandra Lyng, David Guetta ft Sia og en danske som ligger på listen med sine nye singel utgivelser. Alle sangene går faktisk på repeat, haha.

Dansken kom ut med sangen i januar 2015, men det er jo ikke så ofte man hører på dansk musikk da. Da jeg først hørte denne sangen fra gutta i Danmark tenkte jeg, wow lurer igrunnen på hva de synger om her fordi låten er jo så fengende. Nyskjerring som jeg er av natur tok jeg phalanges (fingrene) mine rett på tastaturet og logget meg inn på youtube.

Da jeg fikk se videoen kom det bare et ord opp i hodet mitt, TRASH! Why? Hvorfor ødelegge en slik fin sang med en så tragisk video? Jeg blir så oppgitt!

Lurer på om de angrer i dag når den er nesten sett av 1 million på youtube? Ikke vet jeg, men hadde det vært meg som skulle gi ut en låt som disse danskene har gjort ville jeg tenkt meg to ganger om før jeg filmet den via Iphone! Kvalitet er alltid bedre enn kvantitet! Uansett, sangen er fin og videoen er tragisk og med det sier jeg som Sandra, bla, bla bla….

Jeg håper dere får en fantastisk treningsdag. Vi ses litt senere.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *