Kjendis-gallaen 2015

God tirsdag dere.

I går sto SeogHør kjendis-galla på menyen. Vi startet med et lite vors på den fine frisørsalongen Vogue rett ved Majorstua. Etterpå var det bare å kastet oss i en Uber ned til Chat Noir. Jeg elsker prisutdelinger og etterfestene. 

Det er litt som et julebord med mennesker man ikke kjenner. Jeg kjenner en del av dem nå, det har jo blitt noen slike fester etterhvert, men dere skjønner hva jeg mener. I år var jo det jo egen priskåring til bloggere og Sophie stakk av med prisen som årets blogger, noe som er veldig fortjent. Klapp, klapp, klapp. 

PB230366FotorCreated

En av de morsomste tingene på denne festen er photo booth`n. Du kan vel si at det var der festen holdt seg for det meste, ha ha. Sava!

Takk for en fantastisk kveld Seoghør. Nå skal jeg bare rydde litt i leiligheten og etterpå må jeg komme meg ut for å ta nye bilder til en kampanje. 

Vi ses litt senere, men husk du må gjerne legge inn en stemme på meg her om du vil.

Årest moteblogger HER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *