Ned i vekt meny ( POWERFROKOST PÅ 2 MINUTTER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen og velkommen kjære mandag. 

Det er mange av dere som har blitt mine Snapchat kompiser så da vet dere jo at Kvarg er mitt pålegg til nesten alt av mat. Bare sånn at det er sagt så har jeg betalt for disse produktene selv. Koster faktisk litt mye også. Fanken!

Det har uansett pris blitt min favoritt frokost. I denne frokosten bruker jeg 200 gram Kvarg sammen med 4 ss med Funlight av mango. Etterpå tar jeg 1ss med økologisk peanøttsmør og rører alt sammen veldig godt. Jeg avslutter med å drysse litt kanel på toppen. 

Ikke bare er denne frokosten ekstrem sunn, den vil holde deg mett helt frem til lunsj og den tar deg toppen 2 minutter å lage. Perfekt for oss som har dårlig tid og trenger en rask og effektiv frokost på morgenquisten.

Gjerne del innlegget om du tror noen ville likt denne sunne frokosten. 

Ps: Om du har et minutt til overs så håper jeg du vil stemme på bloggen min som er nominert i 4 kategorier under Vixen blog awards 2015.

Folkets Favoritt HER

Årest moteblogger HER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Mulig du har gjort det tidligere, men kan du ikke komme med noen supre lunsj og middagstips også 🙂

  1. Espen Hilton

   Det finnes mange innlegg om du søker opp nedivektmeny på bloggen. Men det kommer selvsagt flere. 😀

 2. Trine-Lise

  Hallo du!
  Hvilken butikk er det du kjøper Kvargen i? Var på Rimi, de hadde den ikke.

  Klem klem

  1. Espen Hilton

   Nei Kiwi, eller Meny 😀