JULEGAVE SALG :D

Inneholder annonselenker


FotorCreated


God søndagskveld dere.

Tenkte jeg ville bruke litt tid på å hjelpe dere med å shoppe litt julgaver til oss guttaboys. Jeg vet at mange synes det kan være litt vanskelig å kjøpe klær fordi man ikke er helt sikker på om det passer eller om de kommer til å like det dem får.

Jeg skal ta meg selv som et eksempel her slik at kanskje det vil være lettere for dere å finne riktig størrelse. 

Det beste noen kunne gitt meg av klær er hvertfall treningstøy eller treingsutstyr. Alle vet jo at januar er den store treningsmånden. Kanskje et par PT-klipp hadde vært noe? Jeg har sykt lyst å kjøpe meg en tredemølle som jeg kan ha under sengen. Tenk å bare vokne opp og kaste seg rett på mølla? Det er en liten drøm for denne personligetreneren.

FotorCreated

1. Nike, finner du her!

FotorCreated

2XU compressiontights finner du her!

FotorCreated

Helly Hansen sportsjakke finner du her!

FotorCreated

Hummel treningsjakke finner du her! Denne var faktisk helt rå, så den bestilte jeg med en gang.

FotorCreated

Denne er perfekt når dere skal ut i marka. Jeg må faktisk ha den selv. Fanken! Genseren finner du her!

FotorCreated

Nike joggeskoene finner du her!

FotorCreated

Tenk om jeg hadde hatt denne tredmølla hjemme! Luksus for kroppen. Tredmøllen finner du her!

Husk at det kan byttes på en veldig enkel måte.

Ps: Ikke glem å stem på bloggen min kjære lesere, smiler 🙂

Folkets Favoritt HER

Årest moteblogger HER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *