Hvorfor er Vixen blog awards så viktig?

Foto: Vixen.no

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_150

Halloen folkens.

Det er så utrolig morsomt å være semifinalist i 4 kategorier med så mange andre flinke bloggere. Derfor føler jeg det en plikt i seg selv å lage et helt innlegg med litt mer oversikt om hvorfor Vixen Blog awards er så viktig for oss bloggere.

Kanskje noen tenker, så teit med en blog awards event osv. For meg og alle andre som har bloggen som jobb er dette faktisk den største arenaen vi har. En arene hvor vi som bloggere blir både nominert og hedret for den jobben vi har gjort iløpet av året.

Du kan tenke at dette er bloggerens julebord. Her møtes alle som blogger, enten om man har en liten eller stor blogg. Vi feirer og hedrer hverandre med full fest. Vi løper rundt som gale idioter for å finne det perfekte antrekket til kveldens event, slik som dere gjør når julebordsesongen nærmer seg, he he.

Det er ikke ofte vi bloggere har tid til å møtes over en kaffe eller en god middag, så denne arenaen er virkelig en plass hvor vi alle endelig får catchet up.

På lik linje med deres julebord har vi også noen bloggere man møter hvert år som ikke er like glad på andres veier. Men med litt drama blir det jo både litt sladder og morsom blogg innlegg i etterkant.

Dette er mine 4 kategori nominasjoner, så stas vettu! Jeg håper selvsagt at jeg får en nominasjon som årest SnapChat. Denne kommer litt senere, men jeg krysser alt.

Håper dere vil legge inn en stemme på Espen Hilton under disse kategoriene. Dere kan stemme hverdag ( Smiler)

Folkets Favoritt HER

Årest moteblogger HER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Jeg heier selvsagt også på treningsmor Treningsfrue som ble nominert i 3 kategorier og granny Anne Brith som fikk 4 nominasjoner. Moro for alle sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *