Happy Halloween 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag dere, og takk til en fantastisk og ektremt bizzy helg.

Halloween er favorittdagen min i året. Det er ikke mange dager som er mer morsomere enn halloween. Jeg plukket opp kostymen min 10 minutter før butikken stengte. Det kostet meg 250kroner på UFF (secondhand butikk) Tale Rypdal Eide, sto for sminken til både Lene og meg. Det som er litt morsomt er at jeg ligner på min far i fjestet, det var liksom ikke helt meningen med å kle seg ut som en gammel mann.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var hjemme klokken 01:00 og sovnet med sminken på, fanden! Sengetøyet var ikke lenger hvit når jeg voknet opp på søndagen.

FotorCreatedFotorCreated

Nå er det endelig mandag og klar for en ny uke med trening og jobb. Vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liv Hedemand

    ekstremt lok din far ja!!!! <3