About that dinner :D

P8291006

Det fine bildet, men så ødelegger kelneren alt! ( Hyggelig å ha han med også da)

Middagen med UB familien blir liksom aldri feil. Det eneste som er litt feil kanskje er at jeg blir alt for høylytt når man igrunnen skal ha en «fin» middag. Det hjelper heller ikke at John Arne er sidemannen min. Vi to er som knoll & tott. Ingen av oss holder kjeft, eller kanskje John gjør det av og til, med det er bare fordi jeg snakker høyere.

Kampen om å være mest høylytt eller? Jeg vet rett og slett ikke hvem som vinner av oss to, ha ha. Team work kalles det muligens? 

P8291010 OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8291026

En ting er hvertfall sikkert, og det er at jeg vil bli å savne han nå som han stikker til India og skal bli hindu. Man kan si veldig mye om John Arne, men er du heldig som har han som kompis, kommer du neppe til å bli viggovenneløs. Vi digger deg John, ses i desember 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et annent mennesker som jeg har blitt så glad i er Annebrith, og hun stjal hele oppmerksomheten på festen da kjæresten hennes gikk ned på kne og fridde. Alle ble så rørte.  Det kom faktisk en tåre fra meg også. Hello feelings <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *