Psychopatiske morgenrutiner?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen. Altsår da var det onsdag igjen. Er det ikke sykt hvor fort ukene springer fra oss? Det er jo snart jul igjen, wææ! ( Tror jeg reiser til Los Angeles i julen jeg)Hvordan er dine morgenrutiner? Mine er litt psychopatiske til tider, helt seriøst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det første jeg gjør om morgenen er å springe til kjøkkenet, setter på kaffe`n, lage meg litt deilig Kvargfrokost med Funlight av mango, kaster i litt kanel og avslutter med noen deilige mandler. Perfekt frokost om du spør meg.

Etterpå er det å sjekke Snapchat, Instagram, blogg, mails og facebook, mens jeg pusser mine ekte, og to falske porselenstenner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når dette er gjort setter jeg på P4. Jeg hører på morgenshowet, og koser meg glugg ihjel med nytt blogg innlegg til dere. Så er det ned på trening og pumper kroppen opp 😀

En ting som kanskje et litt rart for noen er at jeg liker å vaske gulvet før jeg stikker ut på jobb. Er det litt freaky? Jeg synes det er så digg å komme hjem til en leilighet som lukter godt. Ha ha. Psychopatiske trekk eller?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg ut å møte Lene, vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *