Sofatrening for ALLE! Ingen unnskyldninger!

Hello fine spræke mennesker.

Som dere vet så elsker jeg trening, men noen ganger så kan jeg har det på samme måte som alle andre. Det regner ute, kroppen er litt slapp og alt du igrunnen vil er å være hjemme. Vet du hva, da blir du hjemme og tar treningen i sofaen.

Sofatrening er sykt tungt, veldig effektivt og det er jo hva vi alle ønsker å få ut av treningen, effekten!

Bilde 1;

Her løfter du deg opp og presser sidene opp og ned, hold i 10 sekunder, så forsetter du med dette 10 ganger. Deretter snur du deg og gjør det samme på andre siden. Da vil du få fine V-linjer på magen.

(Denne øvelsen utfordrer hovedsakelig de laterale (side) musklene i mage- og ryggregionen)

Bilde 2;

Push ups med beina i sofaen, klarer du 15 push ups er det fantastisk, men gjør så mange du klarer og gjør dette 3 -5 ganger.

(Øvelsen er viktig for styrken i ryggen din. Den gir stabilitet til skuldrene og kjernemuskulaturen, samtidig som dens krav til nevromuskulær kontroll og stabilitet aktiverer en rekke andre muskler, deriblant serratus anterior, som er viktig for skulderhelsa.

Bilde 3;

To armer i gulvet, et bein i sofaen, mens du løfter opp beinet og ned 10 -15 ganger. Etterpå bytter du bein og forsetter.

Denne er fantastisk for rumpestumpen din)

Bilde 4;

Legg ryggen godt ned i sofaen, press rumpa opp i luften. Hold rumpen stille mens du teller til 30. Senk ned og gjør dette 3 -5 ganger. Denne rumpetreningen vil gi super resultater. Kanskje en litt Kim Kardashian fu.

Bilde 5;

Legg det ene beinet på sofaen, mens du presser det andre ned i gulvet. Her skal du presse kneskålen til det beinet du har i sofaen ned i gulvet, så løfter du det andre opp og ned. Gjør 12 press på hvert bein, ca 3 -5 ganger. Da vil du kjenne det svir som en liten jævel.

Da vet du at jobben er gjort bra. Det skal gjøre vondt. EFFEKT folkens!

Det var dagens trening på 30 minutter. Vil du ha det litt tyngre bruker du store vannflasker // brusflasker og fyller dem opp med vann. Hold dem i hånden mens du utfører treningen.

Husk at du trenger ikke mer enn 10 -20 sekunder pause mellom hver økt. Jo mindre pausen er, jo fortere går pulsen. Kaaaabooom, fettforbrenning på høytnivå!

Blir det for tøft med trening i sofaen, kan du gjøre alle øvelsene på gulvet. No excuses people!

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kjempekult, dette skal gutta mine på 14 og 17 få… Men får ikke opp bilder??

  1. Espen Hilton

   Får du de ikke opp. De kommer opp hos meg.

   Fanken. La meg sjekke litt her. Takk takk for at du synes dette var morsomt

  2. Espen Hilton

   Bildene kommer opp på min side. Faen! La meg sjekke litt her 😀

   Kanskje om du skrur av og på dataen igjen?