Motivasjon kommer fra mange hold.

P3054984

Hello & happy mandag fine mennesker.Det er mandag og min favorittdag. Mandag er jo dagen når man kan begynne på nytt med alt. Ny uke, nye mål og nye spell som skal gjøres.

Jeg tenkte jeg ville komme med litt motivasjonstips til dere. Hvem er det jeg liker å følge på sosialemedier, og hvorfor. Jeg er sånn person som trenger morsome, spontane og lekne mennesker rundt meg. Jeg vet ikke om det motivere dere så mye, men jeg blir hvertfall glad av å følge disse menneskene. La oss starte med spøkelse app`n Snapchat. Denne heg hvertfall jeg blitt sykt glad i.

FotorCreatedFotorCreated

Det er mange flere enn disse, men disse ligger på min toppliste av dem jeg sjekker dagelig.

Nå skal jeg på møte, ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Helt greit å ha riktige snapnavn? LKEriksen23 er Lars Kristian samt Carobergeriksen er Caroline sin. Til info. Ha en fin dag

  2. Herlig og takk for anbefalingen 🙂 I kveld skal jeg snappe hva modern sa da jeg skulle få henne til å laste ned en APP 😛

  3. Wow, dette var koselig Espen! Right back at ya`!!!!!!