Surprise party

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag dere, herreminhatt for en fantastisk kveld vi hadde i går.Gårsdagens meny på Bar tjuvholmen besto av 1 stykk hemmelig surprise party for Louise Angelica. 4 retters middag og bobler så langt man kunne drikke.

Desserten besto av 2 stykk deilige vip sofagrupper på en nattklubb 10 minutter unna dette lokalet. Jeg kunne ønske det ble tatt flere bilder, men noen ganger glemmer man faktisk at kameraet er med. Neida, du kan se enda flere bilder på Snapchat,  telefonen den glemmer man aldri 😀

Gleder meg til neste gang vi skal på fest med denne gjengen igjen. Det er bare 6 dager til faktisk, ha ha.

Håper dere for en fantastisk søndag videre.

P8220453OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8220464P8220465 OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8220474


FotorCreatedFotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *