Undertøy av bamboo :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


God lørdag dere.Det er en del av dere som ikke helt skjønte hvordan dere skulle se Tv serien Wentworth. Du trenger ikke lage en konto på den siden jeg la ut. Det er bare å gå inn på serien og trykke på episode dere vil se. Etterpå velger du linken Vidbull, trykker bort reklamen som kommer opp og du er klar til å se serien. Slik ser det ut på siden;

Skjermbilde 2015-08-22 kl. 11.51.53

Ellers kan jeg informere at jeg elsker å få pakke, hvertfall når man ikke vet at det kommer pakker. Jeg gikk i postkassen og der lå det en lang sort pakke. Jeg bare yay! Det var fra Yuwear. Jeg elsker Yuwear undertøy, det er ikke bare noe jeg sier fordi det er en sponset pakke, men undertøyet er laget av 75% Bamboo, love it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *