Velkommen til fengsel i Australia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen og happy fredag.Endelig var det helg igjen og selvsagt er det mye som skjer denne helgen. Jeg voknet opp klokken 08:00 og tok på meg skoen. Igrunnen ville jeg bare ligge å slappe litt av siden det er fredag. Men siden jeg har så mange på Snap-chat som er ute å trener tidlig, ble jeg så inspirert at jeg kastet meg ut av sengen og løp ned på Sats for en aldri så deilig cardio gerilja.

Men nok om det og over til fredagskvelden. Jeg har blitt hooked på en serie som heter Wentworth.

Skjermbilde 2015-08-21 kl. 10.42.27

Du kjenner jo godt til Orange is the new black, sant? Wentworth er en Australsk tv serie om et kvinne fengsel, og denne serien er 10 ganger bedre en Orange is the new black. Den er råere og mer ekte. Sesong 1 begynner ikke bare fantastisk, men avslutter også sinnsykt bra. Hvordan kan sesong 2 toppe dette mon tro?

Vel, nå har jeg sett sesong 2 og den var enda bedre en sesong 1 faktisk. Jeg har ikke fått begynt på sesong 3 enda, men sesong 4 kommer snart ut. Denne serien er et must see.

Serien kan du se på Netflix om du har konto der, ellers så finner du den på Thewatchseries.biz

Kos dere med denne. Du kan bare droppe kinoen i helgen, begynner du på denne serien er du hooked.

Ses senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *