Summerstyle ( august)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skoes // Nike. Shorts // H&M. Shirt // RalpLauren.Sommer, du gode sommer. Det var som jeg sa til mine kompiser, sommeren den kommer ikke før i august. Jeg hadde rett, in ya faces brotha from another motha, neida, joda!

Det er så deilig å gå rundt i byen og bare se på alle de sommerkåte menneskene som har latteren høyrer enn enn håret til Eli Hagen. Jeg elsker glade mennesker, og jeg elsker igrunnen håret til Eli Hagen også.

Nå skal jeg rett på trening. Takk for alle bildene og meldingene dere sender på Snap. Jeg synes Snap er en veldig fin måte hvor vi kan snakke sammen på. Det er litt lettere enn å legge igjen kommentarer her. Tenk at jeg nå er venner med 2500 av dere på snapchat, det er fet 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP8190370P8190374P8190378P8190384P8190364P8190401

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *