TV serien I Am Cait, kan du se her.

P7180388

God kveld dere. (Bildet er noen tatt for et par uker siden)Etter etter en deilig Gerilja økt for noen timesiden, to egg i gulvet som ble nesten like gode proteinrunstykker som jeg vanligvis lager, tok jeg en timeout.

Det vil si jeg gjorde kontorarbeid (betalte regninger, etter regninger) Etterpå lette jeg etter tv serien; I Am Cait. Jeg har hatt så lyst til å se den serien, men siden jeg ikke har tv og ikke E-television hvor serien går, fant jeg den til slutt HER.

Denne siden har mange andre bra og nye serier fra USA, så det er bare å søke på hva du selv vil se. Jeg så hvertfall på I Am Cait (CaitJenner) og må si at jeg virkelig likte denne dokuserien.

Nå er det ny runde på trening, vi ses og have fun med tv-serier.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *