Kan du huske?

P7311079

God morgen folkens, kan du huske de gode gamle tingene?Jeg husker da jeg var 12 år gammel. Jeg begynte å jobbe på Biffen i Vennesla, eller Godbiten kiosk & gatekjøkken. Jeg jobbet her helt til jeg var 20 år. Er ikke det litt sykt? Jeg har jobbet helt siden jeg var 12 år. Hello pensjonsordning!

Jeg kjøpte min første Shave-ice på Evje for noen dager siden og gjett om minnebrikkene falt på plass igjen.

En av de største tingene jeg husker fra denne «Biffen»tiden var Shave-ice. Isen du selv lager med den blå maskinen. Alle skulle ha Shave-ice husker jeg. Det værste var vel på 17 mai. På 17 mai tror jeg vi solgte over 10.000 shave-ice! Eller noe i den duren. Det er mye nedfryst is altsår. Alle barna skulle ha alle smakene på isen sin, og det gjorde at Shave-ice`n falt sammen og kidsa begynte å grine. Yaaa! Du skal få ny vettu, ingen liker grinete barn på 17 mai vettu 😀

Når vi selv lagte Shave-ice blandet vi isen med alkohol. Hello drunk workers, haha. Vi hadde selvsagt stengt shappa, men uansett, noe så godt.

Lenge leve SHAVE-ICE for det er faktisk like godt som jeg husker det.

P7311077 OLYMPUS DIGITAL CAMERAP7311073OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husk du kan stemme på bloggen vår HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *