Ned i vekt meny (salat)

P6253527

Det er mye snakk om at man kan jo bare spise en salat, for det er jo så sunt. Men fakta er at det finnes så sykt mange salater som virkelig ikke er noe sunt for kroppen. Du vet når vennene dine stikker på Mcdonalds og du tar deg en salat fordi det er et sunnere alternativ. FAIL! Salaten der er faktisk ikke sunn og innholdet i den salaten tror jeg ikke vi trenger å snakke så mye om.

Eller når du bestiller deg en salat ute på resturant. Hvor sunn tror du denne salaten er etter du har tatt på dressing/Rømme/Remulade og spiser brødmat med aioli ved siden av? Selvsagt skal man kose seg ute, men vil du ned i vekt så dropper du hvertfall dressingen / krutongene. Thats a no-go!

Denne salaten er ganske enkel og sunn. Det tar deg 10 minutter og er perfekt til lunsjen på jobb.♣ Kjøp deg en pakke Spinat. Fordi det smaker mye bedre som salat enn andre varienter.

♣ Stek deg 125g kylling dagen før som du tar med deg i en boks på jobb. Denne steker du med 1ss økologisk kokosolje. Grunnen er så simpel som at kokosoljen er sunn og gir en helt fantstisk smak på kyllingen.

♣ Hakk opp 1stk tomat i fillebiter fordi det er moro å gå litt crasy på tomatene.

♣ Hakk opp 10g med mandler som du strør over på slutten. (sunt fett)

♣ Du trenger ingen form for dressing eller brød fordi salaten smaker en blanding av kokos og mandler som gir kroppen bra fett. Dette er hvertfall hva jeg kaller for en ekte salat.
P6253528P6253529

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *