Tilvalgsmøtet & siste finpuss

P6092928

Hallaosen folkens, da var dagen kommet.Denne dagen har jeg ventet veldig lenge på, tilvalgsmøtet mitt oppe hos Selvaag Bolig. Jeg har gledet meg så til å se og møte menneskene som jobber for dette flotte selskapet igjen.

Agendaen for dagen er siste finpuss på maling, gulv og dører. Hva slags farger skal jeg ha på veggene og hvilket gulv kommer jeg til å gå (på) for? Hvilke dører passer best til mitt design? Valgene er tatt og jeg tror virkelig dere kommer til å like dette. Walk-in-closet kommer til å bli helt vilt. Når du står i gangen så kan du se rett inn i walk-in-closet fordi jeg har bestemt at døren skal være av glass.

Det har vært en utrolig kul og spennende reise dette. Tenk at leiligheten er nå 100% klar til å bygges 🙂 Jeg hadde faktisk ikke trodd at det skulle være så vanskelig å designe sin egen leilighet. Ikke på grunn av at det egentlig er vanskelig, men fordi luksusen til å velge de viktige elementene faktisk er der fra dag en. Nå skjønner jeg hvorfor det blir krangling i forholdet når folk skal bygge seg et hjem for første gang sammen. Ha ha. Jeg har bare kranglet med alteregoet mitt, og vi vet alle hvem som vinner.

Sjekk kjøkkenet mitt lenger nede, er ikke det sykt kult? Jeg er stolt av dette designet, det ser selvsagt mye bedre ut når det er ferdig i leiligheten juni 2016. Da blir det fest.

P6092900P6092898
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Slik blir designet på kjøkkenet mitt. Dette er jeg så stolt over å ha laget selv. Mer rom nede og ikke så mye skap oppe. Kjøleskapet er innebygd i skuffene.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitt «lille» kjøkken.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vegger & gulv.

Camilla skriver og justerer på alt fordi jeg diskuterer med meg selv om hva som er riktig og hva som ikke er riktig. Stakkars, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
9904 Skumring/lysegår
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg tror dette er en veldig fin kombo sammen i en leilighet for 2016
P6092918

Slik vil Løren se ut i juni 2016. Hvor kult er ikke dette? Spennende.

P6092919

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *