Dagens PT boost #1

P5021662

Jeg har den siste tiden gått på skole og møtt så utrolig mange flotte mennesker som har et brennende ønske om å bli personlig trener. Dette er virkelig ikke bare en «jobb» det er et fag som redder liv.Er du en av dem som har hatt en personlig trener som enten ikke møter opp når du har booket time eller har du hatt en som er så selvsentrert at du ikke helt skjønner hvorfor du har booket denne pt`n? De finnes for å si det sånn. Noen ganger har jeg lyst å stikke et hull i musklene dems slik at de skjønner hva denne jobben faktisk går ut på. #klikkerformeg!

Men så møter man de som faktisk har et brennende ønske om å forandre livet sammen med deg. Noen av dem har jeg vært så heldig å bli kjent med på skolen jeg tok. Jeg synes de fortjener en boost slik at du/dere kan få det beste av det beste når dere booker en personlig trener. PT boost #1 går til fantastiske Morten.

Morten Haukeland er 36 år. Morten er en av dem jeg ser på som et ekte eksemplar på hva en personlig trener er. Morten har et brennende ønske om å gjøre en forandring for mennesker. Dette er virkelig en personlig trener jeg anbefaler på det sterkeste. Mortens egne ord er:

Bar_red.jpg.opt1044x649o0,0s1044x649

♣ Trening fungerer som et stresselement for kroppen. Og kroppen vår, både det fysiske og mentale er fantastisk bygd opp. Den vil tilpasse seg og gjøre seg robust slik at den takler det samme stresset bedre neste gang. Men da bør belastningen, hvilen og ernæringen være i balanse. På den måten tillater du kroppen din å styrke seg og holde seg frisk.

Morten har fått sin egen side HER. Er du på jakt etter PT eller bare en som kan hjelpe deg med dine mål, ta kontakt med han.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *