Gjør om designet på kontoret ditt.

Klistermerket er sponset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere, snakk om at ting tar tid i dag, makan!Men nå er jeg hvertfall kommet meg inn døren etter en lang dag ute i Oslo marka, nærmere bestemt Carl Johan. Tenkte jeg ville vise dere hvor kul Mac`n min hadde blitt etter at jeg fikk  meg et snasent klister på den fra Marblessed.no. Jeg synes arbeidsplassen min virkelig har fått seg en ny look. Fint å beskytte den også da. Dem kommer i hvit og sort og er super enkelt å få på.

Brillene mine er fra Selected by Espen Hilton hos Specsavers. Stolt ambassadør vettu. Nå må jeg få i meg litt kraftfor. Jeg skal prøve å komme med en ny «Ned i vekt meny» i morgen til dere. Ha en fantastisk kveld så lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skjermbilde 2015-06-23 kl. 21.03.09
Skjermbilde 2015-06-23 kl. 21.03.28OLYMPUS DIGITAL CAMERAP6233519OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *