Terningkast sex (6)

IMG_7870

God kveld fine mennesker. Wow, snakker vi om digg fest i går da eller?? Jeg storkoste meg med kjente og kjære venner, og endte selvsagt opp med noen nye kompiser, sånn er alltid moro. VG lista er favoritt sommerfesten min.Må si at jeg synes det var litt stas å hilse på Guy Sebastian. Har vært fan av den australske guttekvalpens musikk veldig lenge, og siden han likte stilen min så godt gave jeg han dressen min, neida, joda, neida, men kunne sikkert gjort det. 

Etterfesten er selvsagt a must do og ting blir liksom ikke helt rolig med både Petter, Audun og jeg i samme rom. Kanskje litt for mye energi for noen, ha ha. I like it. Det er faktisk ikke så mange som vet dette, men det var jeg som castet Audun til Paradise hotel. Jeg gir meg selv en terning på 6 i bra levert.

Ikke glem at du får 10% avslag på hele butikken HER!

FotorCreated P6203394IMG_7866FotorCreatedIMG_7868

Møtte fineste Åshild igjen også. Er så glad i denne jenta her. Det var hun som vant Det Nye jenta jeg jobbet på i 2014.

P6203402P6203398P6203404

 Tusen takk for festen VG og takk for topp stemning, John ArneLouiseGlennAnine, Audun, Petter, Marius, Andrė, Pia og alle andre som satt festen på kartet.

I morgen får dere en kjempe deilig oppskrift på «Ned i Vekt» menyen for hele familien. (CHILLI)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Takk for fantastisk fest og herlig underholdning min venn;) Lunsj til uka;)