Ned i vekt meny ( Middag)

P6153158

God onsdag folkens og velkommen til nok en «ned i vekt meny»Er det noe jeg ikke er så fan av til middag så må det være Broccoli. Det jeg mener er at broccoli er kjedelig å lage, men så tenkte jeg hva kan jeg gjøre for at broccolien skal gi meg og «kidsa» mer lysten på denne gode grønnsaken? Jo, jeg lager en broccolistuing med Kvarg selvsagt, ha ha

Med hånden på girstangen så kan jeg si at dette er virkelig den beste broccolien jeg noen gang har smakt på. Tenk så digg å få kidsa til å spise broccoli også dem vil bare ha mer og mer. Det tror jeg virkelig dem vil med denne stappen jeg har laget. Lett, billig og kjempe sunt for hele familien.

PS: Jeg har laget denne til 2 personer.

P6153160P6153163FotorCreated


P6153171P6153174P6153164

Jeg håper du liker menyene jeg lager og del dem gjerne videre på facebook slik at andre som vil ned i vekt kan se «Ned i vekt menyen» Ha en fantastisk kveld videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Ser fantastisk ut! 🙂 koker eller varmebehandler du brokkolien først? 🙂

  2. Hei! Hadde du kunne lagt ut oppskrifter uten kvarg også? Er allergisk mot melk, så blir dårlig med kvarg her i gården. Eller går det ann å bytte mot noe annet? 🙂 så veeeeldig godt ut altså 😛

  3. Tusen takk for utrolig god oppskrift på brokkolistuing! Og takk ellers for en glad blogg, fristende matoppskrifter til stor inspirasjon og en glitrende Snapchatkonto! Du sprer glede og latter hver dag, og det setter jeg så pris på 🙂