Music & Workout

P6092887

God morgen sangfugler.La oss snakke litt trening og musikk. Denne kombinasjonen er hva jeg ser på som helheten i alene trening. Jo nyere musikk er, desto bedre trener du. Hvertfall om du skal trene alene.

Jeg elsker å trene alene, det gir meg ro i kroppen. Men det å trene andre gir meg motivasjon til å se dems resultater. Til helgen skal jeg sette meg ned å lage noen treningsprogrammer til en klient. Dette gleder jeg meg masse til. Sånn seriøst, alt jeg tenker er, gled deg til du begynner å se resultatet av jobben du har gjort. Jeg gjør ikke jobben for deg, its all you my friend.

Her får du noen av mine treningssanger om dagen, dere finner dem på min Spotify-liste under Music1. Jeg har litt spesiell smak når det kommer musikk til trening. For min del så må ikke musikken være hardcore, den kan faktisk være helt rolig og jeg trener noen ganger enda bedre på dette.

PS: I kveld skal dere få en helt fantastisk middag på ned i vekt menyen. Ses klokken 17:00 til middag snakk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *