Ned i vekt meny ( Frokost)

P6163178

God morgen spræke mennesker.Jeg starter denne dagen med en deilig proteinrik frokost før trening. Glemte å ta bilde av kaffen, da det er den viktigste delen av morgen min, ha ha.

Jeg elsker frokost og hvertfall en som holder deg mett lenge uten at du føler deg opplåst i magen. Dette er blitt favoritt min. 200g Kvarg Naturell med Fun light / 1,3 eple / 20g mandler og kanel på toppen. Frokosten består da av 26,6 gram proteiner, fett på 13,9g og kalorier på 299.

Jeg håper denne faller i smak, nå skal jeg komme meg på treningen før møter og spa med Petter i ettermiddag. Vi ses litt senere. Ha en fantastisk tirsdag videre. 

FotorCreated


P6163180P6163181P6163187P6163193

Tror du oppskriftene mine passer for noen du kjenner så gjerne del dem videre. Målet mitt med ned i vekt menyen er kunne hjelpe mennesker med å nå dems mål via bloggen min.

Det handler ikke om slanking, men om forståelse på mat og kost. Etter jeg har nå gått på PTskole har jeg virkelig fått en forståelse om hvor viktig maten er for oss mennesker.

Følg meg gjerne på SnapChat også for flere tips. @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei Espen, følger deg på både snap og her på bloggen, og din treningsglede og oppskriftene du deler er til stor inspirasjon. Har bare ett spørsmål til deg og det er kcal innholdet i de matrettene du deler. I fjor gikk jeg ned 22 kg. og da spiste jeg ca 1000 kcal og trente 3 ganger i uken (intervaller) og gikk og jogget mye utenom. Nå har jeg dessverre begynt å legge på meg igjen når jeg har spist tilnærmet som normalt, derfor lurer jeg på hvordan disse matrettene med dette kcal innholdet skal få meg ned i den vekta jeg ønsker igjen? Og hvor mye trening anbefaler du når man spiser som du gjør? Å trene opptil to ganger om dagen er nok ikke ett alternativ for meg. Takk igjen for at du er til så stor inspirasjon på dette feltet 🙂

 2. Marianne Andersen

  Hei 🙂
  Har fulgt deg på snap en god stund nå, men ikke vært så mye innom her.
  Men lurer på om denne ned i vekt menyen kun passer menn, eller kan den også passe unge damer som vil bli kvitt noe ekstra her og der, men kanskje mangler litt motivasjon?

  Ha en strålende dag!

  1. Espen Hilton

   Hei Marianne 😀 Så hyggelig at du tar deg en tur innom bloggisen:D

   Nedivenkt menyene mine er laget for alle. Hovedpoenget er at disse menyene er lette å lage, billige å kjøpe og sunne med masse proteiner i.

   Skal du nedi vekt er det viktig at man også tenker på hva msom går inn i munnen siden 70% av maten gjør resultatet. Husk 30 min trening er nok om dagen- Du kan sjekke hjemmetreningen som jeg har om du ikke er noe glad i å gå på gymmen. Da kan du trene hjemme i sofaen din. Dette er veldig effektivt 😀