Ned i vekt? Lag deg en Spinathamburger!

P6133105

 God mandag fine folk.Siden sist meny på ned i vekt ble populær vil jeg prøve å ha dette fast på bloggen. Jeg spise nesten bare sunn og variert mat, så hvorfor ikke dele dette med dere. Det er også viktig å spise litt møkkmat synes jeg. Hvertfall en gang i uken skal kroppen få kose seg med litt mer «junk» Når jeg snakker «junk» så snakker jeg nok litt sunnere «junk» enn nattmat på fylla for det er virkelig ikke bra for kroppen.

Dagens middag meny er Spinat hamburgere med Kvarg salat i lomper. Jeg velger lomper fordi jeg ikke spiser brød.

Det vil ta deg ca 10-15 minutter å lage denne middagen og kidsa dine blir å elske det. Hvem elsker ikke hamburger? Og er dere en stor familie så er dette et billig valg av en sunn middag som metter lenge fordi det inneholder masse gode proteiner som kroppen trenger.

P6133109P6133111

Husk å hakk tomatene og spinaten godt.

FotorCreatedP6133117

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Ser godt ut, Espen!

 2. Denne dressingen blander jeg bare alt sammen. Broccolien er kokt og most.

  Du trenger ikke stavmikser utenom på broccolien før du tar den i dressingen.

  Vil du ha mindre børd, ville jeg prøvd proteinrunstykkene mine. Etter disse har ikke jeg spist brød siden des 2014 :=) Kjempegode og funker til alt.

  Lager du dem litt større kan du bruke dem til hamburgerbrød også

 3. Det ble minihamburgere med blåmuggostdressing og salat på små hamburgerbrød.Utrolig godt 🙂
  Takk for delingen Espen:)