Tv-innspilling på G.

IMG_7730

God morgen dere.Jeg må bare beklage gårsdagens fravær. Noen ganger sier hodet mitt STOPP, legg fra deg  jobben! Nå må du ha full fokus på deg selv.

Ikke ofte jeg hører etter, men i går kjente jeg virkelig at jeg måtte ta en 100% Espen dag. Skal jeg være helt ærlig så husker jeg ikke sist gang jeg gjorde dette. Problemet når man jobber som blogger er samvittigheten din ovenfor sine lesere. Jeg vet dere er mange som er innom for å lese updater etter updater og jeg elsker å update bloggen for dere, men dere må ikke være redde for å kommentere eller sende meg mail om det er noe dere lurer på.

I går tok jeg en feriedag og holdt fokuset på bare Espen og trening. Jeg har trent veldig mye i det siste og i går var jeg faktisk innom treningen to ganger. Grunnen er for å prøve å ha mest mulig energi til i dag. Jeg skal på tv-innspilling og da er det viktig å føler seg fresh. Gleder meg til å vise dere resultatet av innspillingen.

Sjekk programmet på fettforbrenning jeg kjørte klokken 22:00 i går. Jeg er veldig stolt av dette. Sikkert noen av dere som følger meg på SnapChat allerede som fikk det med seg der, men i dag tar jeg dere også med på tv-innpilling via Snapchat. Gøy!  Vi ses litt senere, nå er det jobb. Ha en fantastisk fredag videre. Lots of love!

IMG_7732

♣ Kvarg for life ♣

IMG_7733

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *