The one and only miss Caitlyn Jenner!

caitlyn-jenner

Verden har fått et nytt forbilde, hello miss Jenner!Tenk om det var deg som satt med en slik hemmelighet i 65 år? Dette er så riktig, det så bra og hun ser smashing ut. Hele verden har fått et ekte forbilde når det kommer til aksept av mennesker. Jeg håper dette åpner dører for mer aksept av transeksuelle mennesker som sliter. Eller for å si det riktig, av alle type mennesker. Jeg klapper for hele Jenner og Kardashien familien.

Nok om miss Jenner og over til eksamen! Jeg satt fra klokken 09:00 -01:00 i natt og gjorde meg ferdig med alle spørsmålene. I dag skal jeg bygge trening og kostholdsplan for klienten min. Spennende og skummelt fordi jeg vil jo at «Kari» skal oppnå alle målene sine. Hun har tross alt betalt for 30 klipp. Nå skal hun få tilbake kroppen sin etter to fødsler og komme tilbake til en normal BMI.

Vi ses litt senere. Sorry for dårlig updates disse dagene, men eksamen kommer først i rekken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *