May she rest in peace (the muscle)

P5272640

God morgen flotte mennesker, er vi klar for å ta dagen? Det er hvertfall jeg.I går jobbet Tanja, linn og jeg hele dagen med bein dominante øvelser og etterpå løp jeg videre til møte med Johan som er personlig trener, og vi gikk over alt på nytt en gang til. Er vel ikke feil å «leie» seg en privat PT for å skjønne faget bedre? Bra investering som bestemor nok hadde sagt. (May she rest in peace)

Det er nesten som man begynner å bli litt muskel gal. Jo mer man øver, jo mer klarer man å huske og drar man det for langt så glemmer man hva musklene heter. Er ikke det litt rart? Når ting blir for mye så begynner man å stokke om på muskelgruppene. Dæven, håper da virkelig ikke dette skjer når vi skal opp til eksamen. Jeg er virkelig nervøs for eksamen, bare fordi at dette er noe jeg virkelig liker å brenner denne utanningen.(øver, øve og øver) Huff, nei jeg tror det vil gå bra.

Skulle nesten tror at jeg hadde snudd bloggen opp ned og det var nå en treningsblogg. Kanskje Snapchatten min er en snapchat laget av Kvarg og masse deilige proteiner. Føler virkelig at jeg lever på proteiner om dagen.

Helt ærlig så er det nesten bare lesing, trening og Kvarg spising det går i om dagen. Selvsagt så er det Selvaag  Bolig prosjektet mitt også da, designe egen leilighet tar virkelig tid, men super moro.

Håper dagen deres blir bra, nå skal jeg løpe meg en mil før studiedagen begynner. Lots of kvarg love to ya all.

P5272623P5272628P5272630

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *