Last day at school forever!

P5232465

Da var dagen kommet. Jeg er ferdig med personligtrener skolen hos AFPT.Skolen har vært fantastisk, men i dag er dagen hvor jeg pakker skolesekken, penalhuset og takker for meg. Jeg har nå eksamen igjen. Tiden fremover skal denne gutten bruke på å studere musklenes funksjoner og hvordan disse musklene brukes i treningsform.

Jeg er så glad for at jeg valgte AFPT som skole, hvorfor tenker du? Jo det kunne jeg brukt lang tid på å forklare og det skal jeg gjøre også, men ikke i dag. Jeg har for mye på agendaen denne pinsen. Tusen takk til alle flotte lærerene jeg har fått lov til å bli hakket smartere av, og takk til alle de fantastiske i klassen som har inspirert, motivert og til tider irriter meg. Dere er alle råe og kommer til å bli sittende fast i minnekortet mitt i en lang tid fremover.

Lykke til alle sammen. Let`s kick ass og hjelpe mennesker som virkelig trenger oss nå. Jeg er herved en stolt PT student av AFPT.

P523246011013381_10155543319795268_2078663783600002067_n

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Lykke til på begge eksamenene Espen! dette nailer du! 😉