Marbella here i come.

IMG_1922

God morgen folk og happy 15 mai.Nå stikker jeg til Marbella for å «slappe» av i noen dager sammen med min bestekompis Mia. Kjenner jeg oss rett så blir det ikke så mye avslapping. Mia og jeg har alltid reist på tur 1 gang i året alene, men de siste årene har begge to hatt alt for mye å gjøre så det har ikke blitt noen kompisturer på oss. Endelig har dagen kommet hvor jeg setter meg på flyet alene (krise). Flyskrekk i 4 timer alene! Mia er allerede på plass i Marbella. Hater at jeg har flyskrekk! Det ordner seg alltid. På våre turer ender vi alltid opp med 1000 nye venner og vi kler oss ut som ekte turister og drar på fester til folk vi ikke kjenner, vi trenger at ikke bli invitert, vi inviterer oss bare selv. GOD STEMNING!

Mia har også leid en blikkboks bil til oss så hun står klar på flyplassen når jeg lander. For dere som følger meg på Snapchat så beklager jeg på forhånd, dette blir en crasy tur!

FotorCreated

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Haha! Det var en praktfull taco du hadde kledd deg opp i! (Eller poncho som det kanskje kalles.)