Hvordan du lager ditt egent spisebord (vintage look)

P5071965

God søndag alle interiør mennesker, og dere andre også da.

Jeg har blitt spurt så mye om bordet vi har her hjemme og noen av dere har spurt om jeg kan lage et blogg innlegg om nettopp dette bordet. Seff kan jeg jo det. Alt for dere kjære lesere. Dere er my number uno, evt er dere nummer to. Orker liksom ikke krangel i hjemmet på en søndag, ha ha. (men dere er nummer 1)

Dette bordet er laget veldig lett. Denne døren er hentet fra hytten til kjæresten min i Haugesund. Kjørt til Oslo og mekket til et realt kult spisebord. Super lett å lage og alt du igrunnen trenger er:

♣ 1 gammel dør ♣ 1 glass som du lett bestiller på internett (2000kr) ♣ Bordbein får du på Ikea

P5071957P5071960

Her ser du litt tips på hvordan du kan style det. Jeg kjenner at det blir et nytt bord på meg snart. Mitt nye kontorbord. Sava det var kanakans kult, ikke sant?

FotorCreatedP5071967

Ha en fin søndag dere. Vi ses i kveld for da skal jeg kåre vinneren av PT konkurransen min. Jeg gleder meg til å fortelle hvem som har vunnet, men først skal jeg på PT skolen selv. Ses til jubel og ære i kveld dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. så utrolig fint! hvor ar du kjøpt glassplaten? 🙂

    1. Espen Hilton

      Her ville jeg googlet glassplater så kommer det opp en del muligheter på nettet 😀 Dette er så lenge siden så helt plassen er jeg ikke sikker på lenger dessverre.