Slik får du en stram rumpe

IMG_3499-980x600-2

Det finnes mange måter å trene på, du ikke trene på et studio. Du kan ta med deg kona/kjæresten ut i hagen, slenge henne over armene og ta deg 10 -20 runder frem og tilbake på plenen. På pluss siden så få dere begge litt nærkontakt om det har gått en stund.

Dette er virkelig en kjempetrening dere kan gjøre sammen, og en av de tyngste du kan gjøre. Nå er ikke Marna så tung (lenger) neida, joda, neida…. Marna har fått seg en ny figur hu, den skal hun ha. Vi trener på samme treningssenter så da er det fint å kunne pushe hverandre litt.

Ta kona og løft henne opp og ned ca 10 -20 ganger pr sett. Gjør dette tre ganger. Jeg lover deg en rumpe av stål.

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

IMG_3495-980x600

Hei & takk for treningen. Nå er det mat.

IMG_3488-1024x683

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *