WE LOVE RAIN.

P4170309

 SkiOhoy folkens og god regnfull mandag.
Noe av det jeg liker mest å gjøre om det regner ute er en god løpetur. Det finnes ikke en bedre følelse enn å løpe i regnet, så jeg har lenge vært på jakt etter en jakke som både kan brukes til uteløping eller vanlig bruk.
Denne jakken fra Helly Hansen traff virkelig på begge deler, pluss fargen er kanon bra. Jakken finnes i 2 forskjellige blå farger. Jeg har de siste tre ukene brukt denne til både hverdags og trening. Jeg har selvsagt vasket den etter treningsbruk. Den holder regnet borte så jeg er veldig fornøyd.
P4170393

♣  Modellen heter Marstrand, og jeg har den i fargen Race blue. Marstrand har en pris til 1.499.- hos G-sport. Jakken kan du kjøpe HER. Det finnes ikke dårlig vær folkens, bare dårlig klær! Er det ikke det dem sier a? 

FotorCreated

♣ Du kan også prøve lykken, fordi G-sport gir en av dere en jakke helt gratis også. Digg! For å vinne denne kule jakken må du gjøre noe som er så simpelt som å delta her.

♣ Det er veldig enkelt. Instagram deg selv utendørs, i regnværet, med hashtag’ene, #weloverain og #gsportnorge. Skriv størrelse + hvilken jakke du ønsker deg. Husk at du må ha åpen profil for å delta i konkurransen. Tag gjerne også din lokasjon for å øke dine vinnersjanse. Nå håper jeg DU vinner og at vi møtes på en løpetur i regnet en dag.

P4261481FotorCreatedP4170468

P4261476P4261472

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kledde du Espen!:-) Håper du har hatt en nydelig helg!