Møt mine naboer på Lørenpynten.

P5031715


God søndagskveld til dere alle.I dag tok jeg turen for å utforskre plassen hvor jeg flytter sommeren 2016. Etter dagens lille inspeksjon føles Lørenpynten ut som den riktige plassen hvor jeg skal bli et år eldre. Herrematilda som jeg ser frem til å flytte hit. Takk Selvaag Bolig. I syvende etasje skal jeg kose meg fra neste sommer.

P5031709

Jeg møtte Anette, hun blir en av mine nærmeste naboer. Annette var ei super hyggelig dama som har et par kids i tredje etasje i blokken ved siden av meg. Skal vedde på at hun vil at jeg skal være barnevakt om et år tid. (Jeg stiller opp)

P5031711

Jeg møtte også Einar som har bodd på Løren i over 6 år. Einar gav meg både råd og tips over en kaffe på Wayne’s coffee. Han viste meg utsikten fra sin leilighet etterpå, der fikk jeg virkelig sett utsikten over mitt nye hjem, rett utenfor kommer T-banen, hvor digg er ikke det?

P5031723

Det tok meg faktisk bare 10 minutter å gå fra Lørenpynten til Carl Berner, snakk om sentralt a. Jeg trodde ikke det var så nært byen. Da kan jeg faktisk bare gå hjem fra byen neste sommer. 

P5031708

Min etasje er enda ikke bygd, men slik ser det ut nå. Anette bor rett ved siden av meg og jeg har allerede invitert henne på innflytningsfest. Hun har også takket ja. Jeg tror vi blir mange på denne festen for jeg inviterer jo alle. 

P5031696

Her kommer T-banen i april 2016. 

P5031699

P5031697

Sjekk denne koselige parken, snakker vi morgen trening med alle naboene i 2016? Lurer på om jeg hadde fått dem med meg på tidlig bootcamp? Jeg har trua hvertfall og sier dem nei så ringer jeg uansett på, ha ha. Alle liker vel trening?

P5031705

House of Nerds ligger rett rundt hjørnet. Tenk når jeg skal ta med meg Lene Orvik her a? Kompis min Lene er avhengi av tv-spill så jeg tror vi kan få noen fine søndager sammen her. Game on Lene!

P5031706

Etterpå kan vi kanskje ta turen til Peppes Pizza siden det ligger rett ved siden av både leiligheten og House of Nerds. Håper jeg får lov til å lage en sunnere variant av pizzaen 🙂

P5031734

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *