Jeg sparer 46% på regningene mine etter jeg gikk over til PepCall!

Espen Hilton PepCall1S

God kveld folkens, håper dere har hatt en fantastisk torsdag.Jeg bytter mobiloperatør fra Chess til PepCall. Jeg var litt usikker da jeg bytter fordi jeg ikke helt viste hva jeg gikk til, men nå et par mnd etter kan jeg med hånden på hjerte fortelle dere at jeg er strålende fornøyd. Hvorfor er du det da Espen? Jo, det skal jeg fortelle deg kjære blogg. Regningene mine har gått den 46% noen som gjør at de pengene jeg tidligere brukte sparer jeg til noe helt annet nå. Jeg har også fått mye bedre dekning fordi PepCall sin pappa er Telenor.

Espen Hilton PepCall3S

PepCall er faktisk det eneste mobiloperatør i Norge med automatgir. Det er noe som hvertfall jeg er himmla fornøyd med fordi bruker du telefonen lite betaler du faktisk 0.- den måneden! Er du som meg som bruker telefonen veldig mye får du helt automatisk den pakken som blir billigst for deg. Les mer HER.

Er du lei av å betale for en fastprispakke som ikke passer ditt varierende bruk? Du er ikke alene. Hele 3 millioner nordmenn føler det slik i følge en fersk undersøkelse fra Sentio. Det problemet har vi løst – med PepCall velger du ingen pakke og starter på kr 0,- hver måned. Etterhvert som du bruker abonnementet ditt får du den pakken som blir billigst for ditt bruk. Enkelt og genialt.

PS! Alle som bytter nå på våren er også med i en trekning av en reise verdt hele 50 000,-!

pep2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *