Im in the magazin!

introbilde5

God kveld peeps. Jøsses her kom faktisk innlegg nummer to.Jeg sitter forsatt på jobb og gjør intervjuer, men etter 10 timer så tar jeg meg en liten blogg pause og snakker litt med dere. Jeg tenkte at jeg ville viser dere litt backstage bilder fra shooten jeg gjorde sist uke.

Dette er noen av bildene som kommer magasinet Vakre hjem & interiør senere så etterhvert kan se min interiør stil. Det er Annette & Christian som står for både stylingen og bildene, så jeg har troen på at dette blir mega bra. Men siden vi er inne på magasiner, kjøper du Hjemmet denne uken så er det en stor historie hvor dere kan lese om mitt opphold i Tanzania. Løp og kjøp.

I morgen skal jeg skrive om et mobilabonnement som er mye billigere enn hva dere har og det har også dekning hvor enn du er i landet. Jeg digger at mine regninger har gått ned 46%. Husk å sjekk bloggen i morgen for et super tilbud.

131


121102

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *