Vil du ha kameraet mitt? (OLYMPUS E-PL7)

P4200801

Er du klar for konfirmasjonens tiden som kommer?Jeg har den perfekte konfirmasjons gaven, eller gaven du burde kjøpe til deg selv slik at du kan lagre minnene i livet ditt. Dette er kameraet jeg har brukt nå i 6mnd og har aldri vært mer fornøyd med et kamera. Olympus Pen E-PL7. Dette er kameraet som faktisk burde snakke for seg selv.

Kameraet er et speilløst systemkamera- det vil si at det egentlig er det samme som et speilreflekskamera, men det har ikke speil. Personlig så synes jeg speilreflekskamera er lite pent, alt for stort og av gammel teknologi.

Når jeg er ute å reiser pleier jeg å sitte å jobbe på flyet med bildene mine så da er det fantastisk at dette kameraet har både wifi og Oi.share-appen. Da kan du sende dem direkte ut på Instalife med super kvalitet:) Jeg har vintage looken i klassisk metall design, men de kommer i flere kule varianter. Passer faktisk bra til å bruke som accessori om man liker det.

Dette kameraet har over 60 forskjellige linser så jeg tror ikke du blir å kjede deg. Hvist du kjøper kameraet gjennom meg, vil du få et kjempe fint tilbud som varer helt til 30 mai. Jeg lover du blir fornøyd, for alle andre jeg kjenner elsker dette.

HER kan du kjøpe OLYMPUS E-PL7 mitt

Husk å legg inn Olympus2015 i kassen for å få rabatt

P4200725P4200731P4200734P4200680P4200744P4200735P4200777

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei, Espen! Planen var å kjøpe dette kameraet iløpet av helgen, hvordan kan jeg eventuelt kjøpe via deg og få dette tilbudet? 😀

  2. Koden virker ikke?
    Jeg får det ikke til 🙂