#Hilton rabbsi. Et sunnere valg!

P4210854

God morgen alle sammen. 

Vi jobber og jobber, men ofte så glemmer vi at kroppen trenger ekte god og frisk næring for å kunne yte max på jobben eller med barna våres. For min del så må jeg har mellom måltider ellers så klikker jeg på alle rundt meg. Jeg blir så sur om jeg ikke får mat hver tredje time. Denne er perfekt til frokost, mellommåltider, lunsj eller om du trenger et godt protein kick etter trening. 

Dette er en av favorittene mine, det vil ta deg 5 minutter og det er billig å lage. I dag har jeg laget fem stykker som jeg skal fordele utover dagen. Jeg kaller dem for #Hilton rabbsi. 

P4210855

FotorCreated

P4210856

Nå skal jeg nye dagen på kontoret, lese litt på lekser og kose meg med Hilton rabsien min. Ha en fin dag så ses vi om noen timer. 

P4210865

P4210868

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *