TV-Show in the making!

P4100061

TV-show in the making, en plass jeg virkelig føler meg hjemme.God morgen folkens, herregud for et deilig vær vi har i dag. Jeg er så sjalu på dere som kan være ute i solen.

På fredag laget vi promoen for et veldig spennende TV-show. Jeg elsker rollen i programlederstolen. Her kan jeg sitte å stille morsome og gøye spørsmål slik at jeg får løftet frem gjestene mine. Jeg liker veldig godt det man kaller «live on tape» da kommer det ekte frem i mennesker, skummelt ja, men en sinnsyk følelse etterpå. Kødder man ting til så må man bare gå videre fordi vi kjører live.

På fredagen var alt opptak, men neste gang folkens, da kjør vi hardcore. Det må jo være litt moro for dere også å se hvordan bloggerene er på ekte og ikke bare bak tastaturet, eller? Jeg liker hvertfall å finne ut hvem folk virkelig er. Eller å komme litt nærmere de artistene man virkelig liker, hvor du hjemme kan sende inn spørsmålene du lurer på.

Håper dere liker showt når det kommer. Jeg holder dere opptadert. Nå er det skole. Ses litt senere.

P4100057

P4100038P4100046

Det er faktisk ikke vanlig å møte et ekte boyband så dette måtte ut på Snap med en gang. Jeg håper disse guttene gjør det bra for personlighetene til guttene er fantastiske. Masse energi og mye humor.

IMG_6861

P4100049P4100053

Fantastiske Julia Adams fra Sverige. Dette er virkelig en artist dere burde følge med på.

P4100099P4100107P4100130

Følg meg gjerne på SnapChat EspenHilton eller Instagram @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *