Business with a twist.

P4086893

Jacket / MQ. / Shirt / MQ. Jeans / Diesel. Shoes / Reebok.

God morgen godtfolket, håper dere er klar for en ny og deilig dagi april.I dag kan jeg virkelig si at timeplanen er overbooket. Jeg er faktisk litt stresset for at jeg får rekket alt som må rekkes i dag. Jeg kjører business with a twist, det vil si joggeskoene er på slik at jeg kan løpe rundt og ikke kjenne det for mye i beina.

Jeg starter dagen klokken 07:00 og er nok ikke hjemme i hus før klokken er 20:00 men da skal jeg rett ned i regnskap og videre på lekser. Humøret er på topp da og RedBullen står ved min side så dette skal nok gå så bra. Jeg har også et etterlengtet møte med Caroline i dag, det gleder jeg meg virkelig til. Caroline og jeg studere samme fag på forskjellige skoler, men tilslutt er vi begge personlige trenere. Nå skal jeg løpe ned til min egen pt Ståle, det blir grusomt (bra).

Håper dagen deres blir maksimal bra, vi ses litt senere og det er bare å følge SnapChaten min siden der er noen timer til jeg kommer meg inn hit igjen. EspenHilton

P4086891P4086896 P4086845P4086846P4086853

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *