Jeg har fått Norges feteste jobb, bare spør Alejandro Fuentes.

P4060498

God ettermiddag folkens.Nå skal jeg fortelle dere om et samarbeid prosjekt som jeg er så syk giret og stolt over. Jeg har vunnet den kuleste blogg-jobb i Norge, eller kanskje jeg kan si verden? Det er så fet og ikke bare for meg, men for dere også.

Jeg er bloggeren som til neste år flytter inn i min egen leilighet på Lørenpynten. Jeg skal være med på hele prosessen sammen med Selvaag bolig. Det vil si alt fra byggingen av leiligheten, designet, interiøret og hvor dere skal få bli kjent med Norges beste nabolag. Om det er noen som er sjenerte i nabolaget mitt så blir dem ikke det når Hilton flytter inn.

En av fordelene med å flytte inn i en helt ny bolig, må jo være at man få bli med å påvirke og komme med ønsker om hvordan den skal se ut. Min største ønsker er jo da selvfølgelig— Bambarrrrabaaaaammm…….. Walk in closet.

10818256_905497802815909_7606119979181619623_o

Jeg kommer som dere vet fra Vennesla, så hvor sykt kult er det når Alejandro Fuentes har laget en egen sang til nabolaget vårt? Hva er oddsen for at en Venndøl flytter til Lørenpynten og at det er Alejandro Fuentes fra Kristiansand har laget TEAM låten for mitt nye nabolag? Det er jysla patriotisk fet spør du meg. Team sørlandet ass. Lørenspynten er nå vår lille sørlandspærle. Jeg er så heldig og få slippe den nye singelen

FotorCreated

 til Alejandro Fuentes, gjennom min blogg i dag! Kanskje jeg skulle gjort om navnet på denne bloggen til en radioblogg, litt sånn som dette: «Du hører på RadioHilton og dette er Norges premieren til Alejandro Fuentes nye låt «Nabolaget mitt» Jeg digger denne låten, så kanskje Alejandro og jeg skulle laget en remix når vi på Lørenpynten skal ha inflyttingsfest? Dj AleHilton in the house? Nei, kanskje ikke.

Jeg er hvertfall super giret på dette prosjektet og gleder meg til å sette igang prosessen. Jeg vil si at jeg har fått Norges feteste ambassadør jobb.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Dette var kult å lese Espen – GRATULERER så sykt mye!!!!!!! Gleder meg til å høre mer! Hilton is in the house!!!!

  2. Wow! Så kult, Espen 🙂 Gratulerer! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

  3. Ja & jippi så sykt moro 🙂

    Jeg kunne ikke vært mer enig med det. Dette blir en spennende tid

  4. Wohow!! Så gøy!! Gratulerer så masse! 🙂

  5. Sykt bra! Gratulerer! Gleder meg til å høre mer om dette ❤️