Jeg digger et mystisk påskemord.

IMG_2469

God kveld mine venner, har dere tatt påske? Jeg har ikke, mulig i morgen kanskje, men vi får se.Du vet den følelsen når du sette deg inn i en spennende TV-serie eller en film. En serie/film du ikke klarer å gi helt slipp på fordi du bare MÅ se en episode til. Nei, du må helst se den spennende avsluttingen med en gang. Hva er vel bedre enn et ekte påskemysterie?

Ja, jeg elsker et spennende påskemord. Et mord hvor man blir sittende å bruke hodet så mye for å løse gåtene fra sofaenkroken at man nesten blir litt gal. Påske ass. Her er noen tips fra meg til dere på film/serier og bok som er verd deres ferie tid.

Jeg så filmen The Captiv i går og den falt i smak hos meg, ikke hos IMDB, men de tar feil.

FotorCreated

Påskeskrekk er også en favoritt hos meg så derfor burde dere se American Horror Story. Det er 4 sesonger ute og hver sesong er avsluttende. Tror der bare er 2 sesonger på Netflix, men dere kan jo jukse litt å stream den på nettet. Det er tross alt påske. Jeg skal ikke si det til noen. 

FotorCreated

Ny bok med samme deilig millionær forfatter. Løp å kjøp. Denne blir med meg i påsken hvertfall.

FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *