Home school saturday!

P3276112

God morgen alle sammen, lørdag ass. Det kan vi alle like, dette var vel en merkelig måte å sitte på igrunnen? Det ser ut som jeg sitter på do.Jeg sto opp klokken 07:00 og tenkte i dag skal jeg komme meg på skolen, men jeg har fått kink i ryggen og kan nesten ikke gå eller sitte stille, står jeg oppreist så verker ryggen at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre. Så her ligger jeg i sengen folkens, solen skinner ute og jeg skulle igrunnen vært på skolen og lært masse om kroppens bevegeligheter og skader, men måtte bare legge meg ned på sengen igjen, skulle tror jeg var 80år.

Jeg har hvertfall skolematerialet så da er det blir det hjemmeskole fra sengekanten med litt deilig soya sjokolademelk. Det posetive er vel at jeg nå kan bevegeligheten og skaden på min egen rygg siden jeg har trent alt for hardt. #notetoself!

Jeg var på en del spennende møter i går om planlegging og ting som skal skje gjennom 2015. Jeg tror at dette kan bli det sykeste året ever som dere skal få ta en del av gjennom bloggen min/vår. Jeg er hvertfall veldig giret på å sette igang med nye og spennende prosjekter. Gleder meg til å fortelle alt snart.

Men folkens, jeg ønsker dere en deilig lørdag og en fin start på påsken, nå kaster jeg meg ned i sengen og leser litt lekser.

Ses litt senere. Shallabaisen!

P3276119

Instagram @EspenHilton eller SnapChat : EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *