Hjemmelaget Ruccula saus!

P3246096

God kveld alle sunne og raske mennesker, håper dagen deres har vært kanon bra.En ting jeg elsker når det kommer til middag min er sausen man kan ha på. Det finnes så utrolig mange forskjellige varianter og smaker, og dem er til tider litt for usunne. Saus meg her og saus meg der folkens!

Dævenhansteike det er godt med saus, men utrolig usunt og jeg får aldri nok av middagssausen. Hallo til overspising, og hallo jeg vet akkurat hvor det legger seg, rett på magen.

Jeg hadde middag med en kompis i går hvor vi lagde en saus som var så sykt god og sunn at jeg overspiste, men det gjør ikke noe fordi den er så lett, sunn og kan brukes til alt, denne sausen legger seg ikke på magen.

Jeg kjenner mange treningsfreaks som spiser og er på diet hele tiden, denne sausen kan faktisk de også spise, da slipper de den kjedelige ris/kylling middagen uten smak. Sausen passer også perfekt til dipp eller til å legge på din hjemmelagde pizzabunn. Jeg er besatt og det tror jeg du også kommer til å bli.

Dette er hva du trenger:

FotorCreated

1. To spiseskje med Kesam

2. En pose med Ruccola

3. To -tre hvitløksfedd

4. Bruk stavmikseren og hakk disse jæklene sammen, og plutselig har du en deilig grønn saus som smaker så godt at du blir sittende igjen ved middagsbordet når gjestene er gått bare for å slikker restene fra tallerkenen.

God middag.

P3246099P3246100P3246102

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Mmmm denne må jeg prøve 🙂
    Du varmer den?

  2. Espen Hilton

    Du kan varme den, men den er best kald 🙂 Du blir helt avhengi, men det går bra for den er veldig sunn 🙂

  3. Godt! Men jeg hadde ikke varmet den. Hvis du pakker inn to av tre hvitløksfedd i aluminiumsfolie og varmer i stekeovnen i 15 minutter, vil de bli myke og søtlige i smaken og det kan nok passe godt i sausen iom at ruccolaen er sterk i seg selv.