A snap rapport fra meg til deg!

collage

God morgen sosiale mennesker på Cyberland, sava som jeg elsker SnapChat og dæven som venner kan hate meg til tider pga av nettopp denne App`n.Hadde det kostet penger å bruke Snap hadde jeg vært fattig for å si det sånn. Denne app`n er så genial og så avhengi, men det som er morsomt er at man kan følge, og se hva alle andre driver med som har lagt deg til, det er jo litt kult eller? Jeg synes det fordi jeg er nyskjerrig av natur.

Jeg er på veg til PT`n min på Icon nå. I dag skal vi trene rygg og kjenner jeg meg rett så ender det sikkert opp med at jeg ikke kan stå rett etterpå, litt pinlig å komme på viktige møter og hver eneste gang jeg skal reise meg opp kommer det rare lyder ut i fra kjeften, ha ha. Det har faktisk skjedd. Jeg bare vell, aaamm. alle på møtene bare? hæ? Jaja, man må kanskje være der for å forstå det.

Dere kan følge mitt sosiale media live under denne linken HER!

Ha en fin dag folkens, vi ses på Snap etterpå.

collageIMG_6636

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. HERREGUD, dere as! Jeg ligger på hotellrommet i Stockholm og ler så jeg griner av dere. Seriøst, det der var grisemorsomt. Klarte faen meg ikke å se at det var Lene før jeg hørte stemmen. Morsomt. Takk, Espen. Trengte en latter her i natten.

    1. Espen Hilton

      Ha ha ha <3 sykt lættis ;D

      Jeg følger med deg i spenning i st.holm. Nå har du gjort meg såååå nyskjerrig på hva du holder på med altsår 😀