Get your fresh new Nike here!

P2123418

God morgen sprækinger 🙂Tirsdag og jeg er klar for en deilig pressefrokost med Missoni. Det passer meg perfekt nå som jeg leter etter masse inspo til leiligheten min. Etter pressefrokosten blir det hjemme jobbing som avluttes med en deilig treningsøkt og lesing på skole.

En av de tingene jeg fikk shoppet meg i London var disse freshe skoene fra Nike, de er så sykt behagelige på, nesten som å gå med sokker. Har du gnagsår kan du forsatt løpe med disse skoene, man kjenner ikke at gnagsåret er der.

Her finner du linken til siden om du vil kjøpe samme, de har både til gutter og jenter. (adlink)

Vi ses litt senere for en oppdatering på livets galskap. Skip Ohoy!

P3225874P3235882

P3235885P3235879

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *