London calling!

P3195545

Shoes / Zign. Chinos / Zara. Jumper / Zara. Jacket / Blk dnm. Shirt / RalphLauren

Happy fredag campers, er vi klare for helg?Da var enda en overraskelse avslørt. I dag sa jeg til kjæresten min at du kan møte meg på Gardemoen klokken 13:00. Husk å pakk sykkeltøy/treningstøy for dette er en av opplevelsene vi skal gjøre på denne turen, og ellers så er det fint om du pakker lett, for på denne turen kommer vi til å shoppe veldig mye. Når du ankommer Gardemoen vil jeg stå å ta imot bagasjen din, du kan gå å sette deg ned etterpå og ta deg et glass vin så ordner jeg resten.

10 minutter gikk så kom jeg tilbake med passet og den deilige reisebilletten lå på innsiden, så sa jeg. Ja, da kan du åpne og se hvor du skal feire gebursdags helg. LONDON CALLING! Hvor jeg avslutter med, sykkelklær/treningsklær var bare en kødd, nå skal det feires i 3 dager med shopping, dining og vin.

Vi ses i London folkens, nå kjør vi jævlar!

P3195565

P3195557

P3195554P3195570P3195549

Skriv en kommentar